» Naar de winkel

Zoeken op...
TOP
De perfecte gelegenheid

Ideeën voor het vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest ideeën

« Wandelen, Spa, Escape Room en meer »

Het nieuws dat de bruidegom zijn verlovingsring heeft omgedaan en binnenkort gaat trouwen, zet zijn beste vrienden aan tot het plannen van het vrijgezellen feest. Terwijl hij en zijn partner bezig zijn met de versieringen, bijvoorbeeld welke sieraden het beste bij de stijl van de bruiloft passen, welke bloemen naar het altaar moeten en of ze bij het bruidsboeket en de corsage passen, organiseren zijn goede vrienden en collega’s van school, werk of jeugd misschien een dag of weekend die voor de bruidegom en de bruid onvergetelijk zal zijn. Deze ideeën zijn zeer originele alternatieven voor het vrijgezellen feest. Er zijn tal van ideeën – wandeling of een dagje spa, een uitstapje naar het avonturenpark of meer dan suggesties voor het vrijgezellenfeest ideeën voor de man of de vrouw.

Wandelen en plezier in de natuur voor een vrijgezellen feest

Alle mannen zijn verschillend, maar het is veilig om te zeggen dat de meesten graag op reis gaan met hun levenslange vrienden, broers, ooms, tantes en neven. Als de verloofde een avonturier is, kun je het weekend het beste doorbrengen in een natuurlandschap, met buitenactiviteiten en waar tenten het hotel vervangen. Wie ontspanning en plezier wil combineren, geeft de voorkeur aan een all-inclusive arrangement aan een strand in de buurt van zijn stad. Aan de andere kant geven degenen die het wat rustiger aan willen doen de voorkeur aan een bohemienavond met gitaar en lekker eten in een afgelegen hut in de bergen. Elk van deze opties brengt je een tijdje weg van de trouwtafel, en het gesprek in deze fase richt zich op anekdotes, herinneringen en ervaringen.

Je bent natuurlijk welkom om buiten de aanwijzingen om mooie ervaringen te bedenken en te verkennen. Als de bruid of bruidegom geen goede koks zijn, is deze workshop misschien ook een goed idee. Als ze bijvoorbeeld trouwen, kunnen ze voor hun echtgenoot koken.

Vrienden rond het kampvuur met gitaar

Vrijgezellenfeest ideeën voor de vrouw

Bak je eigen bruidstaart voor het vrijgezellenfeest

Het aansnijden en opeten van de bruidstaart is een heel belangrijk moment op de trouwdag. Het is handig als je de taart vooraf kunt zien en proeven om er zeker van te zijn dat je hem lekker vindt. Zo voorkom je een gênant moment op de bruiloft zelf. Een goed alternatief om ervoor te zorgen dat de bruidstaart precies is wat je wilt, is de bruidstaart zelf maken als vrijgezellenfeest! Je kunt kiezen voor een originele vulling of je alleen richten op de taartversiering! Maak het jezelf!

Versier de taart met bessen

Een wellness dag

Een ander idee voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen is een dagje spa. Heeft je vriend besloten jou tot zijn getuige te maken? Heb jij de moeilijke taak om zijn vrijgezellen- / borrelfeest te organiseren? We weten dat huwelijksvoorbereidingen erg vervelend zijn. Stel de bruid voor het vrijgezellen-/borrelfeest voor om alleen of met vriendinnen te ontspannen in een spa (wellness dag). De bruid hem zal zich heerlijk laten verwennen en genieten van kwaliteitsbehandelingen. Daarna een ontspannende wandeling of een goede maaltijd, zodat de bruid zich kan concentreren op zichzelf voor de bruiloft.

vriendinnen op de wellnessdag

Een wens doen – Escape Room of Pub Quiz

Een leuk idee is ook een bezoek aan de Escape Room. De groep moet een uitweg vinden door puzzels op te lossen en dit is zeker leuk voor het kind in de vrouw (of man, als je naar de Escape Room gaat met de bruidegom). Of wat dacht je van een Pub Quiz waarbij je bij elkaar zit, vragen oplost en de dag gezellig maar vrij rustig doorbrengt?

Escape Room sleutel

Vrijgezellenfeest ideeën voor de man

Typisch mannen – gewoon spelletjes spelen voor het vrijgezellenfeest

Andere bruidegommen kunnen kiezen voor een ander soort marathon, zoals videospelletjes, biljart of tafelvoetbal. Organiseer een toernooi! Een weekend strijden met vrienden is een onvergetelijke ervaring en neemt de stress weg bij het vinden van originele huwelijksgunsten – hopelijk komen er wat ideeën bij je op! Bovendien zul je je door werk, sociale en familieverplichtingen nauwelijks zo intensief kunnen inzetten als deze keer.

Vrienden die videogames spelen

Parachute of paraglider sprong

Heeft de bruidegom in meer dan één gesprek de wens geuit om uit een parachute of een paraglider te springen of een racewagen te besturen? Dan is dit het moment om het samen met jou te doen! Het zal een ervaring zijn die hij zich altijd zal herinneren, net als zijn vrienden. Zoek naar groepsaanbiedingen die niet alleen goedkoper zijn, maar waarbij je iets speciaals voor je bruidegom kunt organiseren om het moment kracht bij te zetten. Neem een fotoshoot op en koop alles wat je nodig hebt om hem optimaal te laten genieten.

Lasertag in het avonturenpark

Je kunt ook met een groep avonturen beleven bij lasergame. Een goed spelletje lasergame op het volgende vrijgezellenfeest? Het is een geweldige activiteit om plezier te hebben met je vrienden. Lasertag is minder riskant dan paintball of airsoft, maar net zo groot, dus je zult je tijdens je vrijgezellenfeest in Boedapest twee uur lang prima vermaken.

Vrienden spelen paintball

Vrijgezellenfeest ideeën voor de man

Je hebt misschien geen tijd voor meer dan één plan, maar één zal genoeg zijn om jullie wederzijdse waardering uit te drukken, want mannen hebben de neiging hun gedachten over liefde op verschillende manieren uit te drukken. Net zoals er tijden zijn om een trouwjurk of een pak te kopen, zou het vrijgezellenfeest idealiter twee of drie weken voor de bruiloft moeten plaatsvinden. Heb je tijd om het te plannen?

Caradia 0,50 ct. Solitaire ring van 585 Witgoud met Diamant (0,5 ct.)


Afbeeldingsbronnen:
Omslagfoto | © Robert Kneschke – stock.adobe.com
Vrienden rond het kampvuur | © NDABCREATIVITY – stock.adobe.com
Taart versieren | © irena_geo – stock.adobe.com
Vriendinnen op de wellnessdag | © Yakobchuk Olena – stock.adobe.com
Escape Room sleutel | © Jérôme Rommé – stock.adobe.com
Vrienden die videogames spelen | © ivanko80 – stock.adobe.com
Vrienden spelen paintball | © JackF – stock.adobe.com

«

»