gtag('event', 'page_view');

Verzending

Verzending

Levering

1.1 Afhankelijk van de grootte van uw bestelling verzenden wij met DHL of UPS. Voor bestellingen boven de 1000 Euro of voor spoedbestellingen verzenden wij met UPS. Korte termijn bestellingen met levering op zaterdag zijn ook mogelijk tegen een meerprijs.

1.2 Wij verzenden naar de volgende landen: Duitsland, Italië, Oostenrijk, Nederland, Spanje, België, Frankrijk, Portugal, Griekenland, Polen, Tsjechië, Luxemburg, Liechtenstein en Zwitserland.

Verzendkosten

2.1 Wij leveren binnen Duitsland vrij van verzendkosten (behalve Express)

2.2 Houd er rekening mee dat bij grensoverschrijdende leveringen verdere belastingen (bijv. bij een intracommunautaire aankoop) en/of heffingen, bijv. in de vorm van douanerechten, door u verschuldigd kunnen zijn.

2.3 Voor verzending naar het buitenland berekenen wij de volgende vaste verzendkosten per bestelling, ongeacht het orderbedrag: 

De volgende EU-landen worden geleverd:

  Huidige verzendlijst landen:

Italië: 0,00 EUR

Oostenrijk: 0,00 EUR

Nederland: 0,00 EUR

Frankrijk: 0,00 EUR

Griekenland: 16,00 EUR

Polen: 16,00 EUR

 

Portugal: 16,00 EUR

Tsjechië: 16,00 EUR

Zwitserland: 25,00 EUR

Luxemburg: 16,00 EUR

Liechtenstein: 16,00 EUR

Spanje: 16,00 EUR

België: 16,00 EUR

 Staat uw land er niet bij? Neem contact met ons op voor een individuele verzending!

Leveringstermijnen

De levertijd is afhankelijk van het artikel en is te vinden op de detailpagina van het betreffende artikel. Er wordt niet geleverd op zon- en feestdagen. Indien een artikel uitzonderlijk niet op voorraad is of niet direct leverbaar en de levertijd dienovereenkomstig wordt verlengd, wordt dit apart aangegeven op de betreffende productpagina.

Anonieme verzending

Wij verzenden uw bestelling anoniem. Dit betekent dat aan de buitenkant niet te zien is dat de inhoud een verlovingsring of een ander sieraad zou kunnen zijn. 

72 uur verzending

Voor bijzonder dringende bestellingen bieden wij onze 72h Express Service aan. Bestellingen die voor 12 uur 's middags worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden - zelfs met gravure. Meer informatie

Retourneren

In geval van een klacht (dit geldt niet voor maataanpassingen) of het uitoefenen van uw herroepingsrecht, verzoeken wij u de goederen als een vooruitbetaald pakket te verzenden. Onbetaalde retourzendingen worden niet geaccepteerd.