window.ga=window.ga||function(){(ga.q=ga.q||[]).push(arguments)};ga.l=+new Date; ga('create', 'UA-19190702-2', 'auto'); ga('require', 'GTM-TMR85VN'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'cleanUrlTracker'); ga('require', 'outboundLinkTracker'); ga('require', 'ec'); ga('send', 'pageview'); ga('set', 'nonInteraction', true); setTimeout("ga('send', 'event', 'read', '20 seconds')", 20000); Verzendkosten voor uw sieraad voor de liefde: Verlovingsring | BREEDIA

Verzending

Levering

1.1 Afhankelijk van de grootte van uw bestelling, verzenden wij met DHL of UPS. Voor bestellingen van meer dan 1000 euro of voor expresbestellingen verzenden wij met UPS. Korte termijnbestellingen met zaterdaglevering zijn ook mogelijk tegen een meerprijs.

1.2 Wij verzenden naar de volgende landen: Duitsland, Italië, Oostenrijk, Nederland, Spanje, België, Frankrijk, Portugal, Griekenland, Polen, Tsjechische Republiek, Luxemburg, Liechtenstein en Zwitserland.

Verzendingskosten

2.1 Wij leveren gratis binnen Duitsland (behalve Express)

2.2 Wij wijzen u erop dat bij grensoverschrijdende leveringen verdere belastingen (bijv. in geval van een intracommunautaire aankoop) en/of rechten, bijv. in de vorm van douanerechten, door u verschuldigd kunnen zijn.

2.3 Voor verzending naar het buitenland berekenen wij de volgende forfaitaire verzendkosten per bestelling, ongeacht het bestelbedrag: 

De volgende EU-landen worden bevoorraad:

  Huidige verzendlijst landen:

Italië: 0,00 EUR

Oostenrijk: 0,00 EUR

Nederland: 0,00 EUR

Frankrijk: 0,00 EUR

Griekenland: 16,00 EUR

Polen: 16,00 EUR

 

Portugal: 16,00 EUR

Tsjechische Republiek: 16,00 EUR

Zwitserland: 25,00 EUR

Luxemburg: 16,00 EUR

Lichtenstein: 16,00 EUR

Spanje: 16,00 EUR

België: 16,00 EUR

 Staat uw land er niet bij? Neem contact met ons op voor een individuele zending!

Levertijden

De levertijd is afhankelijk van het artikel en kan worden afgelezen op de detailpagina van het desbetreffende artikel. Er wordt niet geleverd op zon- en feestdagen. Indien een artikel uitzonderlijk niet in voorraad is of niet onmiddellijk beschikbaar is en de leveringstermijn dienovereenkomstig wordt verlengd, wordt dit afzonderlijk vermeld op de desbetreffende productpagina.

Anonieme verzending

Wij verzenden uw bestelling anoniem. Dit betekent dat aan de buitenkant niet te zien is dat de inhoud een verlovingsring of een ander sieraad zou kunnen zijn.

Verzending Verlovings Ring Box-1

Verzending Verlovings Ring Box-3

Verzending Verlovings Ring Box-2

72 uur verzending

Voor bijzonder dringende bestellingen bieden wij onze 72h Express Service aan. Bestellingen die voor 12 uur 's middags worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden - zelfs met gravure. Leer meer

Geeft

In geval van een klacht (dit omvat niet het aanpassen van de afmetingen) of het uitoefenen van uw recht op annulering, gelieve de goederen als een voorafbetaald pakket te verzenden. Onbetaalde retourzendingen worden niet aanvaard.

Pakstations & postkantoren

pakstation_klein

Wij sturen uw goederen graag naar een DHL Packstation. Laat ons het nummer van het pakstation weten tijdens het bestelproces.

Verzending naar Zwitserland

Voor leveringen naar Zwitserland ontvangt u een factuur zonder BTW, evenals alle papieren die nodig zijn voor export/import. Zodra uw pakket de Zwitserse grens bereikt, zal de Zwitserse douane contact met u opnemen. U ontvangt bericht over eventuele extra kosten en over de mogelijke afhaaltijden. Zwitserland heft momenteel 8% omzetbelasting bij invoer. Nadere informatie over douanerechten en omzetbelasting bij invoer voor leveringen in Zwitserland is te vinden op: http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do

Afhalen in een van onze filialen

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw product in een van onze winkels te ontvangen. Om dit te doen, selecteert u de juiste tak onder Verzending. Levering is momenteel mogelijk in München, Hamburg en Stuttgart. Meer informatie over onze winkels voor Verlovingsringen en trouwringen vindt u hier.