window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

Pavé ringen met diamant

Pavé ringen met diamant online kopen bij BREEDIA!
Elke ring is aanpasbaar, ontdek onze pavé gezette ringen !
Met gratis verzending, gravure & etui

Pavé ringen met diamanten - klassiekers in de moderne tijd

Pavé ringen met diamanten betoveren door hun unieke lichtbreking. Ze bestaan uit dicht op elkaar gezette diamanten, zodat de bewerkte Edelmetaal nauwelijks zichtbaar is. De pavé zetting is een speciale variant van de gewreven ring zetting. De edelstenen zijn rechtstreeks in de Edelmetaal gezet en niet in een aparte zetting. Daartoe wordt materiaal uit de Edelmetaal gewreven, zodat een doorlopende inkeping ontstaat. Dit type ringzetting geeft de indruk van een fonkelend, geplaveid oppervlak, waaraan de zetting haar naam dankt. Vertaald betekent het Franse woord "straatsteen".

Pavé ringen met diamanten - een fonkelend spektakel

Pavé ringen zijn er in verschillende variaties, ondanks de vaste ringband: Enerzijds juwelen die rondom met edelstenen zijn bezet en anderzijds juwelen die slechts tot de helft van de ringrail zijn bezet. Als u iets nog exclusievers wilt, kunt u ook kiezen voor een ring met twee of meer rijen diamanten. Alle modellen hebben een grotere diamant in het midden, vergelijkbaar met de solitaire ring. De helderheid van deze centrale steen wordt op een bijzondere manier benadrukt door de met briljantgeslepen diamanten bezette ringband, aangezien het invallende licht door deze opstelling vele malen kan worden weerkaatst.

Pavé ringen - goedkoop ondanks diamanten

Deze luxueuze ringen scoren niet alleen met hun unieke schittering, maar ook met hun verhoudingsgewijs lage prijs. Omdat de gebruikte edelstenen klein van formaat zijn, is hun prijs aanzienlijk lager. Met een pavézetting blijft de schittering van een enkele diamant echter behouden. Er zijn meer stenen nodig, zodat de totale karaatwaarde relatief hoog kan zijn, maar de edelsteenprijzen zijn altijd gebaseerd op de grootte: hoe hoger het karaatgetal van een edelsteen, hoe duurder hij wordt.

Pavé ringen met diamanten - vermijd mechanische belasting

Een diamant wordt gekenmerkt door zijn grote weerstand tegen mechanische spanning. Aangezien de afzonderlijke edelstenen in pavé zettingen echter zeer klein zijn en de klauwen daarom zeer dun zijn, kunnen grotere schokken ertoe leiden dat afzonderlijke edelstenen loskomen en moeten worden gerepareerd. Het is daarom raadzaam de ring af te doen bij handenarbeid of sport. Dit doet natuurlijk niets af aan de stabiliteit van de ring tegen alledaagse slijtage.

Diamanten ringen kopen - online bij BREEDIA

Klassiek of modern, als verlovingsring of als geschenk: laat u inspireren door de uitgebreide keuze en koop pavéringen met diamanten online bij Breedia. Alle juwelen worden gekenmerkt door de beste materialen en een hoogwaardige afwerking. Elke diamant wordt zorgvuldig geselecteerd en is van uitstekende kwaliteit. Als u de voorkeur geeft aan een verlovingsring met een solitair, vindt u natuurlijk ook wat u zoekt.