window.ga=window.ga||function(){(ga.q=ga.q||[]).push(arguments)};ga.l=+new Date; ga('create', 'UA-19190702-2', 'auto'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'cleanUrlTracker'); ga('require', 'outboundLinkTracker'); ga('require', 'ec'); ga('send', 'pageview'); ga('set', 'nonInteraction', true); setTimeout("ga('send', 'event', 'read', '20 seconds')", 20000); Koop Flawless Diamant Ringen | BREEDIA.nl

Flawless diamant Verlovingsringen

koop online bij BREEDIA
online en ter plaatse✓ met gratis verzending✓ gravure✓ etui✓

Verlovingsringen met onberispelijke diamanten

Als de kwaliteit van de diamant voor de verlovingsring gelijk moet zijn aan de relatie met uw geliefde, zijn loepzuivere diamanten de eerste keuze. Een dergelijke edelsteen is vrij van alle onzuiverheden en insluitsels en wordt uiterst zelden gevonden. Aan de hand van de dame schittert een onberispelijke diamanten ring met de grootste schittering en uitstraling, waardoor de verloving een van de mooiste momenten van het leven wordt.

Kenmerken voor classificatie

Naast kleur, gewicht en slijpsel is de zuiverheid een van de belangrijkste criteria om de kwaliteit van een edelsteen te bepalen. Als een diamant smetteloos is, behoort hij tot de hoogste kwaliteitscategorie en is hij dienovereenkomstig waardevol. Om in deze categorie te worden verhandeld, mag de diamant onder de microscoop bij een tienvoudige vergroting geen oneffenheden vertonen. Dergelijke stenen komen in de natuur slechts zeer zelden voor, omdat de edelstenen gewoonlijk insluitsels van uiteenlopende grootte hebben. Vergrootglas-schone diamanten daarentegen moeten absoluut vrij zijn van ingesloten vreemde materialen.

Intern vlekkeloos

Dit is de internationale term voor een loepzuivere steen. De perfecte edelstenen overtuigen met de hoogst mogelijke schittering en lijken absoluut harmonieus in zichzelf door hun perfecte zuiverheid. Een onberispelijke diamanten ring is zeer geschikt als verlovingsring. Wat kleur betreft, variëren flawless diamanten ook van G (fijn wit) tot D (ultrafijn wit). De verschillende karaatgewichten van de stenen zijn de belangrijkste indicator voor de grote prijsverschillen binnen dit kwaliteitsniveau. Voor verlovingsringen wordt meestal een solitaire ring gekozen, waarbij de steen het middelpunt vormt en met een griffen zetting aan de ringband is bevestigd - hierdoor komt de zuiverheid van de steen bijzonder goed tot haar recht.

Gebruik de configurator om uw eigen sieraad te creëren

Hoe u uw diamanten ring ook wilt, met onze configurator kunt u heel eenvoudig uw eigen juweel samenstellen. Kies uit onze modellen het model dat u het mooist vindt en kies voor een verlovingsring in koel Witgoud, warm Geelgoud, modieus Roségoud of kostbaar platina. Voeg nu de bijpassende diamant toe, onberispelijk en prachtig, en je hebt een verlovingsring die de aanstaande bruid zeker zal doen schitteren. Een diamanten ring met een loepzuivere steen in een briljant slijpsel of een ander slijpsel is waarschijnlijk het mooiste geschenk dat je kunt geven voor een verloving.

Verlovingsring met loepzuivere diamanten - online kopen bij BREEDIA

Wij zijn trots op ons grote assortiment en zijn zeer verheugd u waardevolle Verlovingsringen en onberispelijke diamanten te kunnen aanbieden. Weet u niet zeker welk model u moet kiezen? Onze bekwame en vriendelijke klantendienst zal u graag met raad en daad bijstaan bij het kiezen en bestellen van uw diamanten ring. Neem contact met ons op en overtuig uzelf van ons dienstenpakket!