window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

Een karaats Verlovingsringen

GIA-IGI Expertise✓ met gratis verzending✓ Gravure✓ Koffertje✓

Enkel karaat

Een enkele karaat diamant in Verlovingsring is niet alleen een ongelofelijke luxe op juwelengebied, maar ook een van de grootste en kostbaarste liefdesgeschenken die u uw geliefde kunt geven. De verwerkte Diamant, meestal rond briljant geslepen of romantische prinsessen snit doet het hart van elke dame sneller slaan en is een stralende blikvanger.

Blijvende luxe

Een diamant met een gewicht van ten minste 1,00 ct. wordt een enkel karaat genoemd. Karaat is de gewichtseenheid die wordt gebruikt om diamanten te categoriseren naast de termen kleur, helderheid en slijpkwaliteit - analoog met de Engelse termen carat, colour, clarity en cut, de 4 C's. Eén karaat komt overeen met 0,2 gram. Een diamant van één karaat is altijd een edelsteen die reeds bewerkt en in vorm geslepen is, niet het oorspronkelijke ruwe gewicht. De term "single-carat" is echter geen basis voor de kwaliteit van de steen. Decennialang is de vraag naar eenkaraatsstenen gestaag toegenomen; in de Verenigde Staten zijn ringen met deze stenen al meer dan 100 jaar zeer populair - de beroemde Tiffany-ring zette de toon, en later sloeg de golf van populariteit over naar Aziatische landen. Een ring met één karaat is altijd een investering: hoe beter de kwaliteit van het slijpsel en hoe zuiverder de steen, hoe hoger de prijs, die sterk kan schommelen afhankelijk van de wereldmarkt.

De klassieke verlovingsring

Met een diameter van ten minste 6,3 mm is de enkele karaat populair voor Verlovingsringen het topsegment en zonder twijfel in de hoogste prijsklasse. In verlovingsringen, is een waardevolle enkel karaat ring bijzonder goed Solitaire ring het maakt het huwelijksaanzoek tot een van de mooiste momenten in het leven van een koppel. Zonder twijfel verdient de luxueuze, fonkelende enkele karaat het om het middelpunt van de verlovingsring te zijn. Als solitair kan hij worden gecombineerd met verschillende edele metalen en ringvormen en wordt zo een zeer persoonlijk juweel dat met zijn glans en schittering ontelbare blikken trekt. Wij bevelen een hoge goudlegering of een mooie en edele ring aan Platina ringom de edelsteen van een geschikte partner te voorzien.

De configurator voor ringen - de gemakkelijke weg naar een persoonlijk juweel

Gebruik onze configurator, die tal van aanpassingsmogelijkheden biedt, om een verlovingsring met een single-carat diamant samen te stellen zoals u dat het liefst hebt. Verschillende ringstijlen, edelmetalen, steenzettingen en kwaliteiten zijn beschikbaar.

Koop ringen met diamanten van één karaat online bij BREEDIA

Wij zijn er trots op u onze selectie verlovingsringen met enkel karaat aan te bieden. Maak van je huwelijksaanzoek een spreekwoordelijk kostbaar moment - onze Verlovingsringen mag je niet missen. Heeft u nog vragen of wilt u advies over ons assortiment, neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag helpen!