window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});
Trend 2022: Verlovingsringen uit Witgoud Banner

Trend 2022: Verlovingsringen uit Witgoud

Verlovingsringen van Witgoud met diamant online kopen.
Met gratis verzending ✓ Graveren ✓ Case ✓
→ Wat is witgoud?

Tijdloze elegantie: Verlovingsringen van Witgoud

Je hebt de persoon gevonden met wie je alles wilt delen en je leven wilt doorbrengen? Waag dan de sprong. Stel deze unieke persoon de vraag aller vragen - want er kan geen groter geschenk zijn dan deze liefde. De verloving is een prachtige traditie om jullie unieke band uit te drukken. Bent u nog steeds op zoek naar de ideale ring voor uw aanzoek? Laat u dan betoveren door de fascinerende selectie verlovingsringen van Witgoud in ons assortiment.

Stijlvol, harmonieus, fascinerend - een unieke tint

Meer en meer koppels willen een Verlovingsring gemaakt van Witgoud, ook al was Geelgoud lange tijd de meest populaire keuze voor juwelen. Een van de redenen waarom juwelen van deze Edelmetaal zo populair zijn, is dat ze harmoniëren met elk huidtype. Daarom is een verlovingsring van Witgoud ook een goede keuze als u uw partner wilt verrassen. Als u een sieraad kiest van deze Edelmetaal, kunt u er zeker van zijn dat het past bij de haarkleur en huidskleur van uw partner. Bovendien kan een ring van Witgoud gecombineerd worden met om het even welke edelsteen, of het nu diamant, saffier, smaragd of robijn is. Een andere reden voor de groeiende populariteit van witgoudlegeringen is dat de technische processen voor de productie van deze legering zijn vereenvoudigd. Hierdoor kunnen grotere hoeveelheden van deze exclusieve en kostbare legering worden vervaardigd en door goudsmeden tot prachtige juwelen worden verwerkt.

Meer intense schittering met witgouden zettingen

Zeker, een bijzonder optisch effect draagt ook bij tot de groeiende populariteit van verlovingsringen van Witgoud. Want dit Edelmetaal accentueert het effect van diamanten en edelstenen op een heel bijzondere manier. De diamant schittert bijzonder nobel in de licht witgouden zetting, waardoor zijn schittering nog wordt versterkt. De edelstenen lijken zelfs groter in een ring gemaakt van Witgoud omdat de kleuren niet van elkaar afsteken door de schittering van de edelsteen en het witte reflecterende oppervlak van het edelmetaal. Vanaf 1900 maakten goudsmeden uit het Edwardiaanse tijdperk opzettelijk gebruik van dit effect en gaven de voorkeur aan het gebruik van witte edelstenen, zoals diamanten, in broches, ringen en halskettingen van Witgoud.

Feiten over verlovingsringen van Witgoud in een oogopslag

» Kleur: geelachtig tot grijsachtig, bijkomend veredeld met rhodium

» Je hebt de keuze tussen twee verschillende legeringen.
   -> Kies tussen 14 ct en 18 ct om bij uw budget te passen

» schittering: de diamant schittert bijzonder nobel in de heldere zetting

» Speciale hardheid: ringstaven gemaakt van dit Edelmetaal zijn zeer robuust en duurzaam

» Opknappen: Vaker mogelijk dan zilver

» Hoog draagcomfort

Nu meer over
Witgoud Verlovingsringen ervaring!

Dit is wat de verschillende witgoudlegeringen kenmerkt

Witgoud wordt gemaakt door goud, zilver en palladium samen te smelten. Door de toevoeging van andere metalen verliest het goud zijn rijke gelige kleur. De respectieve mengverhouding wordt aangeduid met een bepaald karaatgetal (kt.). Gewoonlijk worden 14 of 18 karaat legeringen gebruikt voor Verlovingsringen. Een 18 kt. legering heeft een goudgehalte van 75%, daarom wordt het ook wel 750 goud genoemd. Een 14 kt legering heeft een goudgehalte van 58,5 %. Een specialiteit is de witgoudlegering met 9 kt. of 37,5 % goudgehalte. Ringen gemaakt van deze legering hebben een hoger gewicht dan een zilveren ring. Door deze eigenschap hebben zij een speciale uitstraling, die door veel mensen als zeer aangenaam wordt ervaren. Na verloop van tijd lost de rhodiumlaag echter op en verschijnt de sterke gelige tint van witgoud.

Bestel prachtige witgouden ringen voor uw droompartner bij BREEDIA

Ontdek prachtige ring ontwerpen en vind uw favoriet. Laat de ogen van uw partner fonkelen en verras uw uitverkorene met een prachtige witgouden verlovingsring Diamanten ringen kies uit exclusieve modellen of klassieke ontwerpen en vele andere ringontwerpen. Als u vragen heeft over uw droomring en advies nodig heeft, helpen wij u graag. Aarzel niet en bel ons op of stuur ons een e-mail.