window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});
Verlovingsringen platina Banner

Verlovingsringen platina

Verlovingsringen met diamant in kostbare 950 platina online kopen.
Met gratis verzending ✓ Graveren ✓ Koffertje ✓
→ Wat is platina?

Witgoud of platina verlovingsringen?

Je hebt lang op dit moment gewacht. U heeft samen met uw partner genoten van een voortreffelijk diner. Jullie zitten tegenover elkaar in het kaarslicht, kijken in elkaars ogen - de tijd lijkt stil te staan. Je staat op, je partner kijkt je vragend aan. De vragende blik verandert in een vreugdevolle gloed als je de verlovingsring uit je zak haalt, voor je partner op één knie gaat zitten en de allervragen stelt. De glans van de prachtige platina ring wordt alleen maar overtroffen door de gelukkige glans in de ogen van uw partner, wanneer hij het prachtige platina sieraad bewondert. Als u op zoek bent naar een aanzoekring die die magische glimlach op het mooie gezicht van uw toekomstige echtgenoot zal toveren, laat u dan betoveren door de fascinerende platina verlovingsringen die u in ons assortiment zult vinden. 

Wetenswaardigheden en voordelen van platina ringen op een rijtje:

» Zuiverheid: 950 PT hoge zuiverheidsgraad optimaal voor mensen met een allergie!
» Briljantie: De diamant is optimaal gezet en veilig beschermd
» Hardheid: Bijzonder krasvast, robuust en duurzaam
» Opknappen: Vaker mogelijk dan Witgoud of zilver
» Draagcomfort: Bijzonder aangenaam gevoel door het hoge soortelijk gewicht van platina
» Kleur: Chromatisch helder - geen kleurverandering in de loop der tijd zoals bij zilver of Witgoud

Wat zijn de voordelen van platina ringen boven gouden ringen?

Platina verlovingsringen worden steeds populairder. Omdat de Edelmetaal er niet alleen elegant en exclusief uitziet, zijn ringen van platina ook hard en robuust. Daarom zijn platina juwelen niet gevoelig voor krassen en kunnen ze tegen een stootje in het dagelijkse leven. Zelfs als uw verlovingsring tekenen van slijtage zou vertonen, kunnen deze gemakkelijk worden verwijderd. In tegenstelling tot gouden ringen, die moeten worden gepolijst om de toplaag te verwijderen, verliest de ring niet aan gewicht wanneer de krassen worden verwijderd. Als u wilt dat uw aanzoekring wordt bekroond door een fonkelende diamant, dan moet u kiezen voor een ringband van platina met een gewicht van 0,5 karaat. Op die manier wordt de steen steviger gezet en zal hij zelfs door lichte schokken niet worden beschadigd. Een ander kenmerk van platina ringen is dat zij, in tegenstelling tot zilveren juwelen, niet aantasten of verkleuren. Platina heeft dus minder onderhoud nodig dan gouden ringen.

De platina aanzoek ring - een symbool van uw liefde ontdekken bij BREEDIA

Een verlovingsring in platina is bedoeld om eeuwig mee te gaan en is daarom een prachtig symbool van uw liefde.  De metaalachtige, zilveren kleur blijft lang onveranderd en harmonieert bijzonder goed met diamanten. Ontdek deze fascinerende zwaluwstukken en verras uw partner met een bijzonder exclusieve en elegante platina verlovingsring. Maak gebruik van de mogelijkheid om uw droomring op maat te maken en te configureren volgens uw ideeën. Mis niet de kans om een kijkje te nemen op onze selectie van prachtige ringen gemaakt van Witgoud, romantisch Roségoud of klassiek zilver. Als u vragen hebt of advies wenst, staan wij u graag te woord. Bel ons op of schrijf ons een e-mail, wij zullen u bijstaan en samen zullen we de ideale verlovingsring voor u en uw partner vinden.