window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

Verlovingsringen met hart diamant

Verlovingsring met hartgeslepen diamanten
Met gratis verzending ✓ Etui ✓ Graveren ♥

Filter sluiten
van naar
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Heart Infinity Verlovingsring aus Witgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Heart Infinity
€ 3.299,00 *
750 Witgoud
Diamant 0,52 ct.
Levertijd: 12 - 14 Werkdagen
Klassik Heart 0,50 ct. Verlovingsring aus Witgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Klassik Heart...
€ 2.299,00 *
750 Witgoud
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen
Rubin Ring Herz Verlovingsring aus Witgoud mit Blauwe saffier in Hart 3 lobben
Rubin Ring Herz
€ 1.199,00 *
750 Witgoud
Blauwe saffier 0,36 ct.
klaar voor verzending
Klassik Heart 0,50 ct. Verlovingsring aus Platin mit Diamant in 3 griffen zetting
Klassik Heart...
€ 2.399,00 *
950 platina
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen
Klassik Heart 0,50 ct. Verlovingsring aus Geelgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Klassik Heart...
€ 2.299,00 *
750 Geelgoud
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen
Klassik Heart 0,50 ct. Verlovingsring aus Roségoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Klassik Heart...
€ 2.299,00 *
750 Roségoud
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen
Heart Infinity Verlovingsring aus Witgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Heart Infinity
€ 3.299,00 *
750 Witgoud
Diamant 0,52 ct.
klaar voor verzending
Heart Infinity Verlovingsring aus geelgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Heart Infinity
€ 3.299,00 *
750 geelgoud
Diamant 0,52 ct.
Levertijd: 12 - 14 Werkdagen

Een verlovingsring met een hart diamant: Het symbool van de liefde

Wat is er romantischer dan een belofte om voor altijd samen door het leven te gaan? Om elkaar bij te staan in goede en slechte tijden. En welk symbool past er beter bij ware liefde dan een hart? Verlovingsringen met een hartdiamant verenigen romantiek, liefde en stralende schoonheid. Zij behoren van nature naar de grote selectie van mooie Verlovingsringen op BREEDIA!

Een diamant in de vorm van een hart: symboliek van de liefde

Er is gewoon geen symbool dat liefde beter weerspiegelt dan een hart. Daarom past een hartvormige diamant perfect bij een verloving en de belofte die ermee gepaard gaat. Het staat voor liefde en idealiter schijnt het als een baken bij de ontvanger. De symmetrische vorm van de hartdiamant kan bestaan uit verschillende aantallen facetten, meestal 56 tot 59 voor het stralende hart. Gevat in een ring van glanzend Edelmetaal, is het resultaat een juweel dat perfect past bij de verloving. De hartvormige diamant is een van de moderne briljant slijpvormen. Het hart symboliseert liefde, genegenheid, toewijding en de belofte er voor elkaar te zijn. Kracht en standvastigheid worden ook al sinds mensenheugenis geassocieerd met de hartvorm. De zeggingskracht van een hart is sterk en onbetwist. Zelfs kinderen kennen en gebruiken het symbool van de liefde. Het is bekend in bijna alle culturele kringen en wordt als synoniem gebruikt. Een hartdiamant zegt dus meer dan duizend woorden.

Ringen met een hart diamant: variaties en mogelijkheden

De hartvormige diamant past in principe bij elke mogelijke goudlegering die klassiek geschikt is voor verlovingsringen: Geelgoud, Witgoud of Roségoud. De keuze is aan jou. En ook in combinatie met zilver of platina ontstaat een uniek sieraad. Ontdek ook de verschillende juwelencreaties van de Verlovingsringen met de hartvormige diamantslijpvorm: de hartvormige diamant kan klassiek de enige diamant in het midden zijn of vergezeld gaan van andere kleinere edelstenen. De vorm van de ring kan klassiek eenvoudig zijn of ingewikkeld extravagant als steun voor de stralende edelsteen. Bekijk de huidige collecties en laat uw hart voelen welke van de ringen de juiste is voor uw toekomstige verloofde. Kies een ring met een hart diamant die goed past bij uw dame van het hart. Let op de huidskleur, kledingstijl en smaak van de liefde van je leven.

Koop een hart diamanten verlovingsring

Als u voor uw verloving een ring met een hartdiamant hebt gekozen, koop hem dan online bij BREEDIA. Wij geven u graag online advies in de vorm van een Verlovingsring video advies en je helpen met al je vragen. Wij adviseren u over de stijl, de kwaliteit van diamant en edelmetaal, de ringmaat en hoe deze gecombineerd kan worden met de Trouwring. Zodat u zeker weet dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Omdat de juiste vrouw de perfect passende verlovingsring verdient.