window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

Verlovingsringen met Drop Diamant

Adembenemend: Onze Verlovingsringen met diamanten in de vorm van druppels!
Met gratis verzending ✓ etui ✓ graveren ♥

Filter sluiten
 
van naar
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Pear Infinity Verlovingsring aus Witgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Pear Infinity
€ 1.769,00 *
750 Witgoud
Diamant 0,32 ct.
Levertijd: 12 - 14 Werkdagen
Pear Infinity Verlovingsring aus Witgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Pear Infinity
€ 1.769,00 *
750 Witgoud
Diamant 0,32 ct.
Levertijd: 12 - 14 Werkdagen
Pear Infinity Verlovingsring aus geelgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Pear Infinity
€ 1.769,00 *
750 geelgoud
Diamant 0,32 ct.
Levertijd: 12 - 14 Werkdagen
Klassik Pear 0,50 ct. Verlovingsring aus Roségoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Klassik Pear 0,50...
€ 1.999,00 *
750 Roségoud
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen
Klassik Pear 0,50 ct. Verlovingsring aus Witgoud mit Diamant in 3 griffen zetting
Klassik Pear 0,50...
€ 1.999,00 *
750 Witgoud
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen
Klassik Pear 0,50 ct. Verlobungsring aus Gelbgold mit Diamant in 3 Krappenfassung
Klassik Pear 0,50...
€ 1.999,00 *
750 Gelbgold
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen
Klassik Pear 0,50 ct. Verlobungsring aus Platin mit Diamant in 3 Krappenfassung
Klassik Pear 0,50...
€ 2.099,00 *
950 Platin
Diamant 0,5 ct.
Levertijd: 10 - 12 Werkdagen

Verlovingsringen met druppel diamant

Wilt u uw partner verrassen met een buitengewoon aanzoek? Verlovingsring verrassing? Bent u op zoek naar een juweel dat er op het eerste gezicht uniek uitziet? Een ring met een druppel diamant getuigt van een uitstekende smaak en is ideaal voor alle koppels die stijlvolle extravagantie waarderen en houden van iets speciaals. Bij deze diamantslijpvorm wordt de edelsteen in een langwerpige vorm gegoten die de vinger optisch een beetje rekt. Meestal worden de druppelvormige stenen als solitair gezet, omdat op die manier de vorm van de steen het best tot zijn recht komt.

Een snede voor sterke karakters

De druppelslijpvorm ontleent zijn naam aan de vorm van de gebruikte edelsteen. In vaktaal wordt het ook penduloque snede genoemd, deze term is ontleend aan het Franse woord "pendule", wat klokslinger betekent. Met een puntig en een rond uiteinde is een dropdiamant alleen al door zijn vorm een buitengewone steen. Het is ook een echte blikvanger aan de vinger en voorbestemd voor een aanzoekring, die een heel bijzonder sieraad moet zijn. Aangezien een dergelijke steen veel facetten heeft, doet hij qua schittering nauwelijks onder voor een edelsteen met een klassieke briljantslijpvorm, maar lijkt hij groter dan een rondgeslepen diamant met hetzelfde aantal karaat. De drop cut is een traditioneel en oud ontwerp. De basisvorm, die later steeds verder werd ontwikkeld, ontstond reeds in het midden van de 15e eeuw. De vlam Lodewyk van Bercken wordt beschouwd als de uitvinder ervan. Reeds in die tijd werd de druppelvorm beschouwd als synoniem met een sterk karakter. Deze prachtige symboliek is tot op heden bewaard gebleven.

Klassieke verlovingsring met een individueel tintje

Voor trouwaanzoekringen is een druppelvormige diamant bijzonder geschikt als solitaire steen, omdat de schittering en de ongewone en opvallende vorm van de steen dan het best tot hun recht komen. Als u wilt, kunt u verschillende kleine diamanten laten zetten in de periferie rond de grote steen in het midden om uw liefde nog meer uitdrukking te geven. Hoewel gekleurde edelstenen ook in een druppelslijpvorm worden geslepen, wordt voor een aanzoekring meestal voor een diamant gekozen. Hoe hoger de kleurschakering en de zuiverheid van de steen, hoe mooier een druppelslijpsel zal schitteren, omdat de kleur vooral opvalt aan de smalle punt. Klassiek wordt een druppel diamant voor Verlovingsringen gecombineerd met een Ring gemaakt van Witgoud of platina. Maar stenen met deze unieke slijpvorm harmoniëren ook prachtig met Sieraden gemaakt van Geelgoud of Roségoud-Ringen.

Koop ringen met druppelgeslepen diamant online bij BREEDIA

Ontdek de grote keuze aan ringen met de edelsteen in een druppel geslepen in onze online winkel. Geef je partner een ring die net zo uniek is als jullie liefde voor elkaar. U kunt ook de ringconfigurator gebruiken om uw voorstelring op maat te maken. Beslis over uw favoriete ringband, de snit die u wilt en de edelsteen van uw keuze. Ontdek de talrijke aanpassingsmogelijkheden voor uw aanzoekring. Wij staan u graag persoonlijk, via chat of zelfs aan de telefoon te woord en adviseren u als u vragen hebt.