window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

The One 0,50 ct. Solitaire ring van 950 platina met Diamant (0,50 ct.)

€ 2.049

incl. 21% VAT.

Klaar voor verzending in 1 - 3 Werkdagen

Configureer ring

Edelmetaal

Fijnheid - 950 Platin

Diamant

De kwaliteit van een diamant wordt bepaald door 4 factoren: Gewicht(karaat), kleur(kleur), zuiverheid en slijpkwaliteit,samen bekend als de 4C's:

 • Carat - Gewicht
  Het gewicht van de diamant wordt gemeten met de eenheid caraat (ct.). 1 karaat komt overeen met - 200 mg. Karaat kan worden gebruikt als een benadering van de grootte van de steen, aangezien de verhoudingen gelijk blijven als het slijpsel hetzelfde is. In Duitsland wordt, afhankelijk van het budget, vaak gekozen voor 0,3ct. tot 0,5ct. voor een verlovingsring, omdat dit in het dagelijks leven nog comfortabel gedragen kan worden. In de VS is ten minste 1 karaat echter gebruikelijk.

 • Kleur
  De kleur heeft een grote invloed op de visuele verschijning van de diamant. De schaal loopt in alfabetische volgorde van D, kleurloos, tot Z, geelgetint. In de regel zijn diamanten van graad G nauwelijks van betere te onderscheiden, maar ze zijn nog altijd veel goedkoper dan D, E en F.

  Kleurvergelijking diamant
 • Slijpsel- slijpselkwaliteit
  De slijpselkwaliteit is de belangrijkste factor bij het bepalen van de schittering van de diamant. Hoe beter de steen uit de ruwe diamant is geslepen, hoe hoger het "innerlijk vuur". Om uw beslissing te vereenvoudigen, bieden wij exclusieve snijkwaliteiten van min. goed als laagste kwaliteit (voor optie H-Si2), min. zeer goed (voor G-SI1) en uitstekend (alle andere betere opties).

 • Clarity -
  Diamanten kunnen insluitsels hebben. Deze zijn echter nauwelijks storend zolang zij niet met het blote oog waarneembaar zijn (eye-clean). Hoe zuiverder de diamant, hoe hoger de schittering, omdat insluitsels de breking van het licht kunnen verstoren.

  Diamant zuiverheid

Diamant kwaliteit -

Zertifikat - IGI of GIA Expertise

Over de kwaliteit van de steen: G / SI 1 - The Best Seller

Kleur: fijn wit (G, top wesselton)
Bijna kleurloos. Alleen in directe vergelijking met diamanten van een betere kwaliteit, kunnen deskundigen een duidelijk verschil zien!

Helderheid: kleine insluitsels (SI 1)
Insluitsels alleen zichtbaar onder 10x vergroting. Kenmerken zijn nog kleiner dan bij SI 2

max. 25 tekens mogelijk

ruler

Geen zorgen! U kunt de werkelijke ringmaat ook achterhalen na het aanbrengen. In 9 van de 10 gevallen is de ring toch te groot en kan hij nadien gratis worden omgeruild (of aangepast). Daarvoor moet de ring om je vinger passen als je hem aanbrengt.


De algemene regel voor dames is:

 • Petite: ringmaat 50 - (Ø 15,9 mm)
 • Normaal: Ringmaat 54 - (Ø 17,2 mm)
 • Sterk: Ringmaat 58 - (Ø 18,1 mm)


1. Ringmaat correct schatten

Tabellen om de ringmaat voor mannen en vrouwen te schatten


Tipp! Dus als het niet mogelijk is om vooraf de exacte ringmaat te achterhalen, raden wij aan om eerst de ringmaat te schatten met behulp van de korte tabel. U kunt de ring bij BREEDIA gratis laten aanpassen (indien niet gegraveerd) aan de hand van de aanvraag.

2. Print ring sjabloon of bestel meetlint thuis

Om de juiste ringmaat van je partner te weten te komen, kun je ook een ringsjabloon uitprinten of een gratis ringmeetlint laten thuissturen:

2.1. Ring sjabloon afdrukken
Gebruik ons BREEEDIA ringsjabloon voor de optimale bepaling van de ringmaat. Je hebt ook een voorraadring nodig en een printer voor de juiste maat. Het meten met de ringsjabloon is eenvoudig en in twee minuten gedaan. Ringschablone-Vorschau
» Naar het ringsjabloon


2.2. Bestel ringmaat
Uw partner is al in beeld over de verloving - bestel dan gratis ons ringmaatje. Wij sturen u het meetlint binnen 3 werkdagen per post toe. De juiste vaststelling heel gemakkelijk. Ringmassband
» Naar de ringmeter bestelling (kostenlos)


Vragen over de ringmaat?
Raadpleeg nu per telefoon: +49 89 921 313 955
Ma-Vrij 09.00 - 17.00 Uur

pen-writing

max. 25 tekens mogelijk

pen-writing
The One 0,50 ct. (Artikel-Nr.: CA11998-platin.1)

Ring details
Edelmetaal: 950 platina
Oppervlakte: gepolijst
Ring breedte: 2,1 mm
Ring dikte: 1,7 mm
Certificaat: BREEDIA + IGI of GIA certificaat
Steenkwaliteit
Edelsteen: Diamant
oorsprong: conflictvrije diamanten
Steenvorm: Briljant (rond)
Nummer: 1
Karat: 0,50 ct.
Diameter Ø 5,0 - 5,2 mm
Kleur (Colour): Top Wesselton / G / Fijn Wit
Zuiverheid (Clarity): Small Inclusions (SI) - Geen zichtbare insluitsels
Diamant geslepen (Cut): min. 3 x Zeer Goed - zeer hoge schittering
Informatie over de verzending