window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

Koop kunstmatige, synthetische labdiamanten online voor Verlovingsringen

Bij Breedia in de online shop: verschillende IGI gecertificeerde diamanten uit het lab - ook voor verlovingsringen!
Meer informatie: Wat zijn gecultiveerde diamanten?

Gratis levering ✓ 60 dagen retour ✓ Gratis gravure en etui ✓

Droomachtig Verlovingsringen met synthetische labdiamanten

De verloving is de eerste grote stap voor de bruiloft en een belangrijk moment voor het paar. Om uw niet aflatende liefde en toewijding aan de buitenwereld te tonen, schenkt u uw partner een heel bijzondere ring. Veel dames dromen van een grote edelsteen die fonkelt en schittert aan hun vinger in het hele kleurenspectrum. Vervul deze droom voor uw toekomstige vrouw en verras haar met een ring bekroond door een synthetische diamant.

Verlovingsringen met synthetische diamanten - een goed alternatief

Synthetische diamanten worden ook wel laboratoriumdiamanten genoemd, omdat zij met technische middelen in het laboratorium worden geproduceerd. In principe hebben de kunststenen dezelfde chemische, fysische en optische eigenschappen die natuurlijke edelstenen zo uniek maken. Synthetisch vervaardigde edelstenen zijn dus ook van koolstof gemaakt en zijn even hard. Dit onderscheidt hen van zirconia ringen. Zirkoniastenen zijn kunstmatig vervaardigde afzonderlijke kristallen van zirkoniumoxide.

Verlovingsringen met synthetische diamanten - een kosteneffectief alternatief

Laboratoriumdiamanten worden synthetisch geproduceerd en hoeven dus niet tegen hoge kosten uit de aarde te worden gehaald. Hoewel de productie van edelstenen in het laboratorium kostbaar, energie- en kapitaalintensief is, zijn de synthetisch geproduceerde edelstenen een goedkoop alternatief voor de natuurlijke stenen. Laboratoriumdiamanten zijn ongeveer 30 procent goedkoper dan de natuurlijke edelstenen. Dus voor hetzelfde budget, krijg je een grotere stenen set.

Verlovingsringen met steenzetting - gekleurde diamanten zijn ook mogelijk

De productie van laboratoriumdiamanten in juwelenkwaliteit is betrekkelijk nieuw en is pas de laatste tien jaar economisch interessant geworden. Het is verheugend vast te stellen dat de uiterst zeldzame gekleurde diamanten ook kunnen worden geproduceerd en veel betaalbaarder zijn dan de zeer zeldzame, natuurlijke gekleurde edelstenen. Visueel zult u het verschil tussen de variëteiten niet kunnen zien. De laboratoriumdiamanten kunnen dus op dezelfde manier in ringen worden gebruikt zonder de unieke magie van de edelstenen te verliezen.

Verlovingsringen met synthetische diamanten online kopen bij BREEDIA

Als u op zoek bent naar een unieke ring voor de verloving en wilt scoren met een onvergelijkbare diamant, dan bent u bij BREEDIA aan het juiste adres. Met synthetische labodiamanten krijgt u een nieuwe kans om de perfecte ring voor uw toekomstige vrouw te vinden. Vervul de wens van uw hartendame voor een klassieke solitaire ring met een extra grote steen. Dankzij synthetische diamanten hoeft deze wens geen droom te blijven. Ontdek de prachtige Verlovingsringen, prachtige trouwringen of de prachtige Partnerringen in ons assortiment. Wij adviseren u ook graag bij de aankoop van uw ring of als u vragen heeft over ons assortiment. In dat geval kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen, wij staan u graag met raad en daad terzijde.