gtag('event', 'page_view');

Familiebedrijf ter plaatse & online winkel

Ons begin

De beste ideeën komen als je niet kunt vinden wat je nodig hebt. Toen ik mijn nu vrouw in 2009 ten huwelijk wilde vragen, kon ik op Verlovingsringen geen enkele internetsite vinden waar je informatie kon krijgen, laat staan een ring kopen. Dat ik dan van de ene juwelier naar de andere moest rennen op zoek naar die ene perfecte ring was allesbehalve romantisch. Dus ondernamen we actie. Na ons huwelijk besloten mijn vrouw en ik om een online service aan te bieden voor Verlovingsringen om iedereen de kans te geven ringen van hoge kwaliteit te vinden tegen eerlijke prijzen. Dus na een jaar van ontwikkeling, gingen we online met verlobungsring.de in november 2011. Door de grote vraag en onze overtuiging dat er nog altijd niets boven persoonlijk contact gaat, openden wij in 2013 onze eerste winkel in München. Vanaf 2020 zullen nog meer winkels in Duitstalige landen volgen. Wij zijn 100% een familiebedrijf en zijn trots om onze juwelen voor de liefde met u te delen. Daarbij is de 150 jaar ervaring van onze familie in juwelen een groot voordeel - voor alle betrokkenen.

BREEDIA-GMBH-TEAM

Onze kwaliteit

Onze ringen staan voor liefde, liefst voor een leven lang - en dat nemen we heel ernstig. Wij hechten de grootste waarde aan de beste kwaliteit en eerlijke prijzen en produceren onze juwelen daarom in onze eigen goudsmederij in Pforzheim. Afhankelijk van uw budget, kan iedereen bij ons een geschikte verlovingsring vinden. Of het nu met hoogwaardige zirkonia of echte diamanten is. Alleen conflictvrije diamanten komen bij ons op tafel, die we rechtstreeks bij de bron aankopen.

Onze belofte

Zonder twijfel, er zijn bijna eindeloze opties voor de ene ring. En dat kan overweldigend zijn - vooral voor ons niet-winkelende mannen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben alle antwoorden. Op onze website bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan met informatie over alle relevante onderwerpen betreffende kwaliteit, fabricage, ringmateriaal, ringbreedte, verwerkingsmogelijkheden, snitten en al het andere dat u kunt bedenken en nooit eerder durfde te vragen. Geloof ons: winkelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Ontwerp uw eigen Verlovingsringen

Als u niet kunt beslissen over een van onze prachtige geprefabriceerde modellen, hebt u ook de mogelijkheid om een volledig individuele ring in eigen huis te laten maken. Daarbij begeleiden wij u van begin tot eind, van de ontwikkeling van het ontwerp tot de keuze van de bijpassende diamant.

Ons aanbod in een oogopslag:

 

  • Individueel advies met een persoonlijk tintje
  • Eerlijke prijzen met de hoogste kwaliteit
  • Eigen productie in Pforzheim, 100% Made in Germany
  • Snelle en anonieme verzending met DHL en UPS en DG Werttransport

 

Adres

BREEDIA SCHMUCK GmbH
Brienner Straße 54
80333 München (Duitsland)

Neem contact op met

Voor een snelle afhandeling gelieve het formulier in te vullen.

Wij helpen u ook graag telefonisch verder op +49 89 921 313 955 van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, per e-mail op het volgende adres: [email protected]