window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

Betaalmethoden

Vooruitbetaling incl. 2% korting

Betaalwijze Vooruitbetaling 2% korting op Verlovingsringen Vooruitbetaling 2% korting U ontvangt van ons na uw bestelling onze bankgegevens, waarop u het factuurbedrag kunt overmaken. Na ontvangst van de betaling verzenden wij de goederen onmiddellijk (afhankelijk van de leveringstermijn). Wij vragen u om bij de reden van betaling uw klantnummer of factuurnummer te vermelden. Voor artikelen die op maat worden gemaakt (gravure, ringmaat), wordt de bestelling pas in productie genomen na ontvangst van betaling. Bovendien krijgt u 2% korting bij vooruitbetaling. Deze korting geldt alleen voor bestellingen in onze online shop bij Verlobungsring.de en kan niet worden gecombineerd met waardebonnen!

Credit card betaling, Mastercard en Visa en Amex

Wij aanvaarden VISA en MASTERCARD. Wij bieden alleen American Express credit card betaling via Paypal.

Paypal

Betaling met Paypal is snel, ongecompliceerd en veilig. Met Paypal kunt u ook betalen met een gedeponeerde kredietkaart zoals American Express. Gastenbestellingen zijn mogelijk voor automatische incasso, credit card en factuur.

Automatische incasso

Via automatische incasso kunt u uw bestelling gemakkelijk van uw bankrekening laten afschrijven. Wij bieden automatische incasso aan via de betalingsprovider Paypal. Voorwaarde voor de aankoop op rekening is voldoende kredietwaardigheid.

Amazon

Betalen via Amazon is handig en gemakkelijk. Gebruik gewoon uw bestaande Amazon-account voor betaling. 

Al onze betaalmethoden zijn SSL 128 bit beveiligd. Dit betekent voor u absolute zekerheid bij de betaling.