window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments)}; gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-1018990895'); gtag('config', 'G-CSQEDNSSBX',{'send_page_view': false, 'anonymize_ip': true});

72 uur express levering

Als u een ring bijzonder snel nodig hebt, bieden wij tegen betaling een spoedservice aan. Voor een meerprijs van €20,00 verzenden wij uw bestelling per DHL of UPS Express in plaats van de gratis standaard verzending. U vindt alle express ringen in deze categorie.

Bestellingen die vóór 12.00 uur worden geplaatst, worden gewoonlijk de volgende dag geleverd als u expres bestelt. 

Bij vooruitbetaling en in combinatie met een spoedbestelling moet u ons ook een e-mail sturen naar [email protected] met een betalingsbewijs om het proces te versnellen.

» Zelfs een persoonlijke gravure is mogelijk met onze Express Rings.

» De levering gebeurt door UPS of DHL Express op de volgende werkdag, afhankelijk van de waarde van de goederen.

» Met DHL Express heeft u de mogelijkheid om een vroege levering van de goederen (tot €1.000) te boeken op de besteldagen zaterdag tot en met donderdag om 12.00 uur:

DHL-Express-logo

» De levering vindt plaats voor 12 uur 's middags (+ 25,00)

Vereisten voor expresdiensten

» De ring heeft het kenmerk "onmiddellijk beschikbaar" op de artikelpagina.

» Tijdens het bestelproces is gekozen voor een express-levering.

» Het land van bestemming is Duitsland, Oostenrijk is 2 werkdagen voor Express!

» We moeten de betaling ontvangen hebben

» Er is geen Packstation geselecteerd

Zaterdag levering voor 25 €

Voor bestellingen geplaatst van donderdag 12.15 uur tot vrijdag 12.00 uur verzenden wij uw bestelling op verzoek met DHL Express, zodat u uw pakket uiterlijk zaterdag overdag ontvangt. UPS levert over het algemeen niet op zaterdag. Levering aan pakstations is niet mogelijk met DHL Express. 

Belangrijk bericht:

BREEDIA en DHL garanderen geen expresse-levering. Spoedkosten worden ook niet terugbetaald in geval van laattijdige levering. Wij betalen echter wel de helft van de kosten terug bij vertraging . Vooral tijdens de kerstperiode moeten vertragingen worden verwacht, zelfs bij expresleveringen.

Wij boeken de expresdienst alleen voor u bij de bezorger - maar helaas heeft geen invloed op de levering.

Onze partners voor expresleveringen vanaf €1.000 waarde van de goederen

UPS-logo

Bestellingen met een goederenwaarde van €1.000,00 of meer worden verzonden met UPS Saver. Levering aan pakstations is niet mogelijk.