window.ga=window.ga||function(){(ga.q=ga.q||[]).push(arguments)};ga.l=+new Date; ga('create', 'UA-19190702-2', 'auto'); ga('require', 'GTM-TMR85VN'); ga('set', 'forceSSL', true); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'cleanUrlTracker'); ga('require', 'outboundLinkTracker'); ga('require', 'ec'); ga('send', 'pageview'); ga('set', 'nonInteraction', true); setTimeout("ga('send', 'event', 'read', '20 seconds')", 20000); 72 uur express levering | BREEDIA

72 uur express levering

Als u een ring bijzonder snel nodig hebt, bieden wij tegen betaling een spoedservice aan. Tegen een toeslag van €20,00 verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag.

 

Bestellingen die voor 12.00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag geleverd.

 

Voor vooruitbetalingen en in combinatie met een expresbestelling moet u ons ook een e-mail sturen naar [email protected] met een bewijs van betaling om het proces te versnellen.

- Zelfs een persoonlijke gravure is mogelijk met onze express service.

- Afhankelijk van de waarde van de goederen, wordt de levering de volgende werkdag door UPS of DHL Express uitgevoerd.

- Met DHL Express heeft u de mogelijkheid om een vroege levering van de goederen te boeken (tot 1.000,00 €) op de besteldagen zaterdag tot donderdag middag:

- Levering voor 9 uur (+ 40 €)

DHL-Express-logo

- Levering voor 12 uur (+ 20 €)

Vereisten voor sneldienst

- De ring heeft de eigenschap "onmiddellijk beschikbaar" op de detailpagina van het artikel.

- In het bestelproces werd een expresbesteldienst geselecteerd.

- Het land van bestemming is Duitsland

- We moeten de betaling ontvangen hebben

- geen Packstation geselecteerd

Zaterdag levering voor 25 €

Voor bestellingen die tussen donderdag 12.15 uur en vrijdag 12.00 uur worden geplaatst, verzenden wij uw bestelling op verzoek met DHL Express, zodat u uw pakket uiterlijk zaterdag overdag ontvangt. UPS levert over het algemeen niet op zaterdag. Levering aan pakstations is niet mogelijk met DHL Express. Als u een levering nodig heeft voor zaterdag om 9, 10 of 12 uur, neem dan onmiddellijk contact met ons op. 

Belangrijke mededeling:

BREEDIA en DHL garanderen geen expreslevering. De expreskosten worden niet terugbetaald, zelfs niet in geval van laattijdige levering. In geval van vertraging betalen wij echter de helft van de kosten terug. Vooral tijdens de kerstperiode moet rekening worden gehouden met vertragingen, zelfs bij expresleveringen.

Wij boeken de expresdienst alleen voor u bij de bezorger - maar heeft helaas geen invloed op de bezorging.

Onze partners voor expreslevering vanaf 1000 € goederenwaarde

UPS-logo

Bestellingen met een goederenwaarde van meer dan 1000 € worden verzonden met UPS Saver. Levering aan pakstations is niet mogelijk.